GUGUR INDAH


Get Flower Effect

Thursday, 8 November 2012

IMAM MAHDI AL-MUNTAZAR (8) Keredhaan Dan Kemarahan Kerana Allah, Bukan Kerana Kepentingan PeribadiDalam hadis-hadis sahih yang terdapat dalam sebuah manuskrip lama,  bertajuk Harb Akhir zaman (Perang Akhir Zaman), karangan seorang ulamak Maghribi, Muhamad bin Karim Al-Din Al-Asyhab pada kurun ke 13 hijrah ada menceritakan tentang perang pada zaman Mahdi. . Buku tersebut tersimpan di perpustakaan Dar Al-Qutub Al-Qadimah di Rabat, bernombot 98/Turath Qarn Thalith Asyar H

Di antaranya ialah sebuah hadis riawayat Al-Harith bin Salim dimarfukan kepada Abbas r.a bahawa dia berkata : “Al-Mahdi akan menakluki Mesir, Karam Syam (1), seluruh Syam, dan semua Iraq Syria (2), dan peperangan bendera-bendera hitam yang tidak akan melihat nur atau cahaya (3) dan setiap bendera yang tertulis untuk Al-Mahdi. Pembaiahan ialah untuk Allah, dan perang dunia yang dikehendaki oleh Allah akan dikalahkan oleh Mahdi.

Karam Syam bermaksud Syria masakini, seluruh Syam bererti seluruh tanah Arab, semua Iraq Syria bermaksud tunduknya Iraq kepada A-Mahdi & peperangan bendera-bendera hitam yang tidak akan melihat nur atau cahaya bermaksud tunduknya Iran (Syiah) kepada Imam Mahdi. Demikian nota kaki yang kami dapati.
  
Anda akan melihat bahawa dunia kehidupan Imam Mahdi penuh dengan peperangan. Dia adalah lelaki soleh yang diamanahkan Tuhan untuk menbangunkan semula Daulah Islamiyah. Di sekelilingnya para Wali Abdal dari Syam & Iraq. Di sekelilingnya juga para Asoib (kerohanian) daripada Timur. Di skelilingnya juga ialah pejuang-pejuang Islam yang sedia mengikut segala arahannya.

DIA TIDAK TAKUT KEPADA SESIAPA
Dia lelaki soleh yang sedia menyingsing lengan baju untuk mengertak semua musuh Allah. Dia manusia berani yang tidak takut kepada sesiapa. Dialah King Of The Monggols (menurut Nostradamus) yang akan memarang kepala sesiapa sahaja yang memusuhi Allah.

Kecintaan dan kemarahan, pemberian dan penahanan, keredhaan dan kemurkaan harus dilakukan kerana Allah dan agamaNya, bukan kerana pertimbangan peribadi dan kepentingannya. Imam Mahdi Al-Muntazar Akhir Zaman mempunyai jiwa yang suci, berani  & sangat tahu tentang itu.

Pada zamannya, orang-orang munafik diasingkan melalui kemunculannya. Hanya golongan yang benar-benar mukmin bersamanya. Kehadirannya merupakan mesin penapis (filter) yang sangat kuat. Kerana itu, jangan marah, wahai si munafik.

Kamu tidak mempunyai ruang bersamanya. Kamu mempunyai wajah lain yang tidak selari dengan kebenaran Islam. Imam Mahdi muncul untuk membangunkan Daulah Islamiyah, sedangkan kamu muncul untuk meranapkannya.

Percayalah wahai saudaraku kaum muslimin, bahawa Imam Mahdi datang untuk menegakkan Kalimah Allah. Maka hindarilah kelakuan  orang-orang munafik. Mereka adalah opportunis yang sangat dicela Allah dalam KitabNya:

“Dan di antara mereka ada yang mencelamu tentang (pembahagian) zakat. Jika mereka diberi sebahagian daripadanya, mereka bersenang hati, dan jika mereka tidak diberi sebahagian daripadanya, dengan serta merta mereka menjadi marah.”  (at-Taubah: 58)

Imam Mahdi tidak memerlukan orang-orang munafik untuk membantunya. Dia  juga tidak memerlukan orang yang asi (derhaka) untuk menolongnya. Begitu juga orang-orang Islam yang lemah pegangan agamanya & lemah pula jiwanya. Sebab itu 313 orang pembantu kanannya terdiri daripada mereka yang terpilih. Sebab itu tentera-tenteranya juga tendiri daripada mereka yang terpilih. Tuhan mengambil mereka berdasarkan keimanan yang kental & kekuatan jiwa yang kuat.

BAGAIMANA ANDA DAPAT MEMAHAMINYA?
Bagaimanakah anda dapat memahminya?  Boleh jadi engkau pernah melihat orang-orang yang aktif dalam lapangan dakwah, apabila ada salah seorang rakannya melontarkan perkataan yang mengganggu atau melukai perasaannnya, atau ada tindakan yang menyakiti dirinya, maka secepat itu pula dia marah dan meradang, lalu meninggalkan harakah dan aktivitinya, meninggalkan medan jihad dan dakwah.

Orang yang mudah merajuk & meradang seperti itu tidak diperlukan. Walau pun mereka bukan golongan munafik, tetapi sifat & sikap seperti itu tidak sesuai sebagai pejuang Islam. Syarat bersama Imam Mahdi ialah meletakkan keredhaan Allah di dalam hati dan sanggup berjuang untuk mencapainya. Redhanya hanya kerana Allah. Marah pun hanya kerana Allah. Bukan kerana sebab-sebab pribadi.

Saya mendengar khabar sejak dahulu (pada usia muda) lagi bahawa Imam Mahdi itu adalah penganut Tarikat Tijaniah. Dikatakan bahawa tarikat itu akan maju & berkembang pada saat kemunculannya. Saya sendiri seorang penganut tarikat Samaniyah Naqsabandiyah & sangat percaya bahawa kesolehannya disokong oleh amalan tarikatnya.

Maka kerana itu, saya menyeru kepada semua tarikat sufiyyah, jangan anda bersifat fanatik kepada tarikat masing-masing sehingga menganggap Imam Mahdi mesti datang dari anda. Bukalah mata & hati anda seluas-luasnya. Kita semua menuju kepada Allah. Pengembaraan kita adalah sama. Kalau kita ditakdirkan bersama beliau, maka pemimpin kita adalah manusia paling baik, paling soleh, paling suci di abad ini. Beliaulah Imam Mahdi Al-Muntzar Akhir Zaman. Noktah.  

Dalam hadis yang lain, dari Abu Hurairah r.a yang dimarfukan kepada Ibnu abbas r.a juga : “Al-Mahdi akan menguasai Mesir, Syam dan Teluk Emas dan seluruhnya akan tunduk kepadanya dengan pendamaian dan peperangan. Dan Allah adalah nur langit meredhai bumi dan seluruh makhluk menyerah kepada janji”  

Dalam suatu hadis dari Abu Hurairah r.a juga : “Al-Mahdi ialah keturunan kami, Ahlul Bait akan mengusai Mesir dan Syam dalam keadaan tertutup dan panas”.

Tertutup bererti mudah (maksudnya, menguasai Mesir dengan mudah) & panas bererti peperangan (maksudnya, menguasai Syam secara peperangan). Elok baca entri saya, IMAM MAHDI AL-MUNTAZAR (7)  untuk kefahaman lebih jelas.

Diriwayatkan daripada Ali bin Abdillah bin Abbas katanya, “Al Mahdi tidak akan muncul selagi tidak terbit sesuatu tanda bersama matahari.” (Ibid j.11 ms.373) 21.

Kami tidak pasti maksud hadis di atas. Tetapi ia mungkin berkaitan dengan kehadiran planet X atau Nibiru berdekatan sistem solar. Kalau perkara ini berlaku, maka matahari akan kelihatan seperti 2 matahari. Secara saintifiknya, ia pernah berlaku sebelum ini. Wallahu ahlam.

KEKAYAAN & KEMAKMURAN
Abu Sa’id Al Khudri berkata bahawa Rasulullah s.a.w. bersabda, “Terimalah berita gembira denngan kedatangan Al Mahdi. Ia adalah dari Quraisy dari anak cucuku. Dia keluar ketika mana perselisihan di kalangan manusia berleluasa dan banyak gempa bumi berlaku.

Dia akan memenuhi bumi ini dengan keadilan dan kesaksamaan sebagaimana ia sebelum itu dipenuhi dengan kezaliman dan kekejaman. Penghuni bumi dan langit senang dengannya. Dia akan membahagikan-bahagikan harta dengan adil dan sama rata. Dia akan memenuhi hati manusia dengan rasa puas hati dan akan mengisi mereka dengan keadilan sehingga dia menyuruh orang yang menyeru, menyerukan, “Setiap yang ada hajat, datanglah kepadaku.” Maka tidak ada yang datang melainkan seorang sahaja.

Orang itu pun pergi meminta (sesuatu) darinya. Dia lantas berkata, “Pergilah kepada penjaga gedung untuk diberikan olehnya kepadamu.” Orang itu pun pergilah kepada penjaga gedung dan berkata, “Saya dihantar oleh Al Mahdi kepadamu untuk diberikan harta.” Penjaga gedung itu pun berkata, “Kautlah!” Orang itu pun terus mengaut tetapi tidak berdaya membawanya, langsung ia meletakkan dan membawa sekadar yang termampu olehnya.

Dia pun keluar. Setelah keluar, dia menyesal dan berkata, “Akulah orang yang paling tamak dari ummat Muhammad ini. Semua orang dipanggil untuk mengambil harta tetapi tiada sesiapapun selainku mengambilnya. Maka dia mahu mengembalikannya kepada penjaga gedung harta yang diambilnya. Penjaga gedung itu pun berkata, “ Bila kami memberikan sesuatu, kami tidak akan mengambilnya lagi.” Dia (Al Mahdi) hidup dalam keadaan ini selama 7 atau 8 atau 9 tahun dan tidak ada kelebihan lagi kehidupan sesudahnya.” (Mudtakhab Kanzul Ummal di tepi Musnad Imam Ahmad j.6 ms.29)

Kisah di atas adalah sebuah perjalanan perjuangan yang panjang. Bermula dengan peperangan demi peperangan dan berakhir dengan kemakmuran & kekayaan.

PERJUANGAN TERHADAP NAFSU
Peperangan pada zamannya memerlukan asas perjuangan nafs (perjuangan terhadap nafsu) yang kuat. Pejuang-pejuangnya adalah mereka yang boleh mentadbir nafsunya dengan baik, teratur & ikhlas. Maka untuk mencapai tujuannya, seseorang itu mestilah cekal, tabah, sabar dan sebagainya dalam berdakwah dan berjuang,  sekali pun orang lain menyalahkan, meremehkan dan bertindak melampaui batas terhadap dirinya.

Anda tahu sebabnya? Sebab dia berbuat kerana Allah, bukan kerana kepentingan peribadi atau atas nama keluarganya, serta bukan kerana kepentingan orang tertentu. Imam Mahdi memerlukan orang yang bulat hatinya kerana Allah, jernih hatinya kerana Allah & murah hatinya kerana Allah.

Imam Mahdi Al-Muntazar yang bakal muncul mempunyai sikap REDHA & MARAH hanya kerana Allah. Dan dia hanya mahu mengumpulkan orang-orang sepertinya untuk membantunya. Perjuangan menegakkan Daulah Islamiyah ini satu tugas besar yang tidak boleh melibatkan kompromi sama sekali. Semuanya untuk ALLAH.

Diriwayatkan daripada Ibn Sirin daripada Abi Al Jalad katanya, “Fitnah akan berlaku kemudian akan disusuli oleh fitnah yang lain pula. Fitnah yang kemudian lebih hebat daripada sebelumnya, bagaikan cemeti disusuli mata pedang. Kemudian berlaku pula satu fitnah yang lain. Ketika itu tidak ada satu pun perkara yang diharamkan oleh Allah s.w.t. melainkan dihalalkan. Kemudian manusia akan berhimpun pada orang yang paling baik di antara mereka iaitu seorang yang tandanya akan datang kepadanya dengan mudah (dengan sendiri) ketika mana dia berada di rumahnya.” Perawi-perawi hadith ini semuanya tsiqah. (Musannnaf Abdul Razzak j.11 ms.372)

Maksud yang boleh difahami daripadanya ialah terdengarnya suara dari langit, yang mengatakan Al-Mahdi telah keluar. Semua umat Islam, dari mana pun, negeri mana pun, kawasan mana pun, dapat mendengarnya serta memahaminya. Wallahu ahlam

AZZCOLD YANG JAHAT
Seorang penulis Inggeris, Azzcold K.L, (rujuk Imam Mahdi Di Ambang Pintu, ms 30) menganggap Imam Mahdi sebagai pembohong  besar yang sakit jiwa. Bahkan dia menganggap Imam Mahdi juga sebagai tikus besar yang sangat bahaya. Bahkan kerana itu, peristiwa kemunculan Osama bin Laden perlu dilihat dari persektif “ Muslim is a terrorist?”. Betulkah Osama itu wujud atau sebuah wayang sahaja? Saya percaya kepada 2 keadaan. Kalau Osama bin Laden betul-betul wujud, maka dia seorang pemberani yang patut dipuji.

Tetapi kalau kewujudan Osama hanya sebuah wayang, maka Yahudi telah berjaya diperbodohkan oleh kebodohannya sendiri. Kalau Osama cuba digambarkan sebagai Imam Mahdi yang kaki pembohong dan sakit jiwa, maka wayang gambar itu sangat lucu dan gagal menyampaikan mesejnya.

Kalau Osama cuba digambarkan sebagai Imam Mahdi yang ganas seperti tikus besar, maka kegagalannya sangat berat. Imam Mahdi belum lagi muncul. Dan bila dia muncul, dia akan berkerja hanya untuk Allah. Ahlullah (manusia pilihan Allah) sepertinya bukanlah pengigit   Bukan sama sekali. Noktah.

Dia datang dengan akhlak yang sangat terpuji. Lemah lembut tetapi tegas dan berani. Dia lelaki soleh yang keras jiwa & kehendaknya.  Dakwahnya kepada Allah bukan seperti harta yang ditimbun atau harta milik seseorang. Tetapi dakwahnya merupakan rantai besi yang mengikat hati semua orang Islam. Hati mereka bertaut dalam kasih sayang Imam yang mereka sayangi.

Baginda Rasulullah S.A.W telah mengajar kita dakwah Islamiah yang lemah lembut  tetapi tegas dan berani.   Maka kerana itu, tidak boleh ada seorang Mu’min pun yang patut menarik diri dari medan dakwah & jihad hanya kerana sikap atau tindakan tertentu yang mempengaruhi dirinya. Seorang mu’min mesti keras jiwanya & semangatnya. Dia berjuang hanya kerana Allah S.W.T semata-mata.

Berita terbaru yang saya dengar sangat mengejutkan. Harun Yahya dari Turki dikatakan mendapat teguran dari Syeikh Imran Nasir dari Tunisia & Bilal Philips dari USA kerana mengistiyharkan dirinya sebagai Imam Mahdi. Rupa-rupanya ramai yang bernafsu besar untuk menjadi pemimpin akhir zaman. Sukacita saya ulangi, tidak ada sesiapapun yang tahu siapa Imam Mahdi.

Imam Mahdi adalah insan tersembunyi. Sampai waktunya, dia akan dibaiah secara paksa oleh segolongan orang Islam dekat Kaabah. Itulah petunjuk kepada kemunculannya. Adakah si anu bin si anu mengalami pembaiahan itu?

Selamat Datang, Wahai Mahdi Al-Muntazar.

2 comments:

 1. IMAM MAHDI MENYERU
  BENTUKLAH PASUKAN MILITER PADA SETIAP ZONA ISLAM
  SAMBUTLAH UNDANGAN PASUKAN KOMANDO BENDERA HITAM
  Negara Khilafah Islam Ad Daulatul Islamiyah Melayu

  Untuk para Rijalus Shaleh dimana saja kalian berada,
  bukankah waktu subuh sudah dekat? keluarlah dan hunuslah senjata kalian.

  Dengan memohon Ijin Mu Ya Allah Engkaulah Pemilik Asmaul Husna, Ya Dzulzalalil Matien kami memohon dengan namaMu yang Agung
  Pemilik Tentara langit dan Bumi perkenankanlah kami menggunakan seluruh Anasir Alam untuk kami gunakan sebagai Tentara Islam untuk Menghancurkan seluruh Kekuatan kekufuran, kemusyrikan dan kemunafiqan yang sudah merajalela di muka bumi ini hingga Dien Islam saja yang berdaulat , tegak perkasa dan hanya engkau saja Ya Allah yang berhak disembah !

  Firman Allah: at-Taubah 38, 39
  Hai orang-orang yang beriman, mengapa kamu jika dikatakan orang kepadamu: “Berperanglah kamu pada jalan Allah”, lalu kamu berlambat-lambat (duduk) ditanah? Adakah kamu suka dengan kehidupan didunia ini daripada akhirat? Maka tak adalah kesukaan hidup di dunia, diperbandingkan dengan akhirat, melainkan sedikit
  sekali. Jika kamu tiada mahu berperang, nescaya Allah menyiksamu dengan azab yang pedih dan Dia akan menukar kamu dengan kaum yang lain, sedang kamu tiada melarat kepada Allah sedikit pun. Allah Maha kuasa atas tiap-tiap sesuatu.

  Berjihad itu adalah satu perintah Allah yang Maha Tinggi, sedangkan mengabaikan Jihad itu adalah satu pengingkaran dan kedurhakaan yang besar terhadap Allah!

  Firman Allah: al-Anfal 39
  Dan perangilah mereka sehingga tidak ada fitnah lagi, dan jadilah agama untuk Allah.

  Peraturan dan undang-undang ciptaan manusia itu adalah kekufuran, dan setiap kekufuran itu disifatkan Allah sebagai penindasan, kezaliman, ancaman, kejahatan dan kerusakan kepada manusia di bumi.
  Ketahuilah !, Semua Negara Didunia ini adalah Negara Boneka Dajjal

  Allah Memerintahkan Kami untuk menghancurkan dan memerangi Pemerintahan dan kedaulatan Sekular-Nasionalis-Demokratik-Kapitalis yang mengabdikan manusia kepada sesama manusia karena itu adalah FITNAH

  Firman Allah: al-Hajj 39, 40
  Telah diizinkan (berperang) kepada orang-orang yang diperangi, disebabkan mereka dizalimi. Sesungguhnya Allah Maha Kuasa untuk menolong mereka itu. Iaitu
  orang-orang yang diusir dari negerinya, tanpa kebenaran, melainkan karena mengatakan: Tuhan kami ialah Allah

  Firman Allah: an-Nisa 75
  Mengapakah kamu tidak berperang di jalan Allah untuk (membantu) orang-orang tertindas. yang terdiri daripada lelaki, perempuan-perempuan dan kanak-kanak .
  Dan penindasan itu lebih besar dosanya daripada pembunuhan(al-Baqarah 217)

  Firman Allah: at-Taubah 36, 73
  Perangilah orang-orang musyrik semuanya sebagai mana mereka memerangi kamu semuanya. Ketahuilah bahawa Allah bersama orang-orang yang taqwa. Wahai Nabi! Berperanglah terhadap orang-orang kafir dan munafik dan bersikap keraslah terhadap mereka.

  Firman Allah: at-Taubah 29,
  Perangilah orang-orang yang tidak beriman, mereka tiada mengharamkan apa yang diharamkan Allah dan Rasul-Nya dan tiada pula beragama dengan agama yang benar, (iaitu) diantara ahli-ahli kitab, kecuali jika mereka membayar jizyah dengan tangannya sendiri sedang mereka orang yang tunduk..

  Bentuklah secara rahasia Pasukan Jihad Perang setiap Regu minimal dengan 3 Anggota maksimal 12 anggota per desa / kampung.
  Bersiaplah menjadi Tentara Islam akhir Zaman sebelum anda dibantai oleh Zionis,Salibis,Munafiq dan Musyrikin
  Siapkan Pimpinan intelijen Pasukan Komando Panji Hitam secara matang terencana, lakukan analisis lingkungan terpadu.

  Apabila sudah terbentuk kemudian Daftarkan Regu Mujahid
  ke Markas Besar Angkatan Perang Pasukan Komando Bendera Hitam
  Negara Khilafah Islam Ad Daulatul Islamiyah Melayu

  Mari Bertempur dan Berjihad dalam Naungan Pemerintah Khilafah Islam, berpalinglah dari Nasionalisme (kemusyrikan)

  email : seleksidim@yandex.com

  Dipublikasikan
  Markas Besar Angkatan Perang
  Khilafah Islam Ad Daulatul Islamiyah Melayu

  ReplyDelete
 2. PENDAFTARAN BELA NEGARA
  KHILAFAH ISLAM AD DAULATUL ISLAMIYAH MELAYU

  Untuk Wali Wali Allah dimana saja kalian berada
  Sekarang keluarlah, Hunuslah Pedang dan Asahlah Tajam-Tajam

  Api Jihad Fisabilillah Akhir Zaman telah kami kobarkan
  Panji-Panji Perang Nabimu sudah kami kibarkan
  Arasy KeagunganMu sudah bergetar Hebat Ya Allah,

  Wahai Allah yang Maha Pengasih Maha Penyayang
  hamba memohon kepadaMu keluarkan para Muqarrabin bersama kami

  Allahumma a’izzal islam wal muslim wa adzillas syirka wal musyrikin wa dammir a’da aka a’da addin wa iradaka suui ‘alaihim yaa Robbal ‘alamin.

  Wahai ALLAH muliakanlah islam dan Kaum Muslimin, hinakan dan rendahkanlah kesyirikan dan pelaku kemusyrikan dan hancurkanlah musuh-mu dan musuh agama-mu dengan keburukan wahai RABB
  semesta alam.

  Allahumma ‘adzdzibil kafarotalladzina yashudduna ‘ansabilika, wa yukadzdzibuna min rusulika wa yuqotiluna min awliyaika.

  Wahai ALLAH berilah adzab…. wahai ALLAH berilah adzab…. wahai ALLAH berilah adzab…. orang-oramg kafir yang telah menghalang-halangi kami dari jalan-Mu, yang telah mendustakan-Mu dan telah membunuh Para Wali-Mu, Para Kekasih-Mu

  Allahumma farriq jam’ahum wa syattit syamlahum wa zilzal aqdamahum wa bilkhusus min yahuud wa syarikatihim innaka ‘ala kulli syaiin qodir.

  Wahai ALLAH pecah belahlah, hancur leburkanlah kelompok mereka, porak porandakanlah mereka dan goncangkanlah kedudukan mereka, goncangkanlah hati hati mereka terlebih khusus dari orang-orang yahudi dan sekutu-sekutu mereka. sesungguhnya ENGKAU Maha Berkuasa.

  Allahumma shuril islam wal ikhwana wal mujahidina fii kulli makan yaa rabbal ‘alamin.

  Wahai ALLAH tolonglah Islam dan saudara kami dan Para Mujahid dimana saja mereka berada wahai RABB Semesta Alam.
  Aamiin Yaa Robbal ‘Alamin

  Wahai Wali-wali Allah Kemarilah, Datanglah dan Berkujunglah dan bergabunglah bersama kami kami Ahlul Baitmu

  Al Qur`an adalah manhaj (petunjuk jalan) bagi para Da`i yang menempuh jalan dien ini sampai hari kiamat, Kami akan bawa anda untuk mengikuti jejak langkah penghulu para rasul Muhammad SAW dan pemimpin semua umat manusia.

  Hai kaumku ikutilah aku, aku akan menunjukan kepadamu jalan yang benar (QS. Al-Mu'min :38)

  Wahai para Ikwan Akhir Zaman, Khilafah Islam sedang membutuhkan
  para Mujahid Tangguh untuk persiapan tempur menjelang Tegaknya Khilafah yang dijanjikan.

  Mari Bertempur dan Berjihad dalam Naungan Pemerintah Khilafah Islam, berpalinglah dari Nasionalisme (kemusyrikan)

  Masukan Kode yang sesuai dengan Bakat Karunia Allah yang Antum miliki.

  301. Pasukan Bendera Hitam
  Batalion Pembunuh Thogut / Tokoh-tokoh Politik Musuh Islam

  302. Pasukan Bendera Hitam Batalion Serbu
  - ahli segala macam pertempuran
  - ahli Membunuh secara cepat
  - ahli Bela diri jarak dekat
  - Ahli Perang Geriliya Kota dan Pegunungan

  303. Pasukan Bendera Hitam Batalion Misi Pasukan Rahasia
  - Ahli Pelakukan pengintaian Jarak Dekat / Jauh
  - Ahli Pembuat BOM / Racun
  - Ahli Sandera
  - Ahli Sabotase

  304. Pasukan Bendera Hitam
  Batalion Elit Garda Tentara Khilafah Islam

  305. Pasukan Bendera Hitam Batalion Pasukan Rahasia Cyber Death
  - ahli linux kernel, bahasa C, Javascript
  - Ahli Gelombang Mikro / Spektrum
  - Ahli enkripsi cryptographi
  - Ahli Satelit / Nuklir
  - Ahli Pembuat infra merah / Radar
  - Ahli Membuat Virus Death
  - Ahli infiltrasi Sistem Pakar

  email : angsahitam@inbox.com
  masukan dalam email kode yang dikehendaki
  misalnya 301 : (untuk batalion pembunuhh Thogut / tokoh-politik)


  Disebarluaskan
  MARKAS BESAR ANGKATAN PERANG
  PASUKAN KOMANDO BENDERA HITAM
  KHILAFAH ISLAM AD DAULATUL ISLAMIYAH MELAYU

  Fata At Tamimi
  singahitam@hmamail.com

  ReplyDelete